Behandlinger

IMGP4065Japansk Lifting – ansigtsbehandling helt ned i tæerne
Velvære risler igennem krop og sjæl, når vi passer og plejer os selv. Velvære afspejles i vores kropsholdning og ansigt. Ansigtet er vores spejl, der viser, hvordan vi har det.

Når du kommer i ubalance og glemmer at mærke efter, hvordan du har det fysisk og mentalt, sætter det sig som spændinger i krop og ansigt. Efter en kærlig behandling i mine hænder, vil du, din familie og venner kunne se din fysiske og mentale forandring – afslappet og i balance. Din rejse starter med Japansk Lifting, som er dit alternativ til frisk glød i ansigtet og velvære helt ned i tæerne.

Japansk Lifting blev skabt i 1472 for de kejserlige, som søgte naturlig skønhed gennem holistiske behandlinger. Helt uden botox og kirurgi men helt konkret øger denne behandling din blodgennemstrømning i ansigtet, nedsætter dit stress niveau og løfter og glatter opståede rynker, hvis du da har nogen. Behandlingen giver dig en visuel forandring i farve, glød og vitalitet i dit ansigt.

Velvære til overkommelige priser – Jeg tilbyder:

KirsebærtræJapansk Lifting med et twist uden masker – 45 min. – kr. 350
Akupressur, akupunktur, lymfedrænage der går i dybden med muskulaturen i ansigtet. Du bliver forkælet med hybenkerneolie i ansigtet.
Det får du med hjem – din krop er afslappet, dit sind er roligt og muskulaturen i ansigtet er vækket via den øgede blodgennemstrømning i dit ansigt. Du oplever balance og ro.

Japansk Lifting med et twist med masker – 75 min. – kr. 400
Akupressur, akupunktur, lymfedrænage og to masker der renser dybt og strammer din hud op i ansigtet. Du bliver forkælet med hybenkerneolie i ansigtet, en dybderensende maske og en opstrammende maske. Det får du med hjem – din krop er afslappet, dit sind er roligt og maskerne gør, at dit ansigt ser friskt og velplejet ud med varm glød. Du oplever balance, ro, overskud og glæde.

Hatha øjen yoga med Japansk Lifting med et twist uden masker – 60 min. – kr. 400
Kontrolleret øjenøvelser, akupressur, akupunktur, lymfedrænage der går i dybden med muskulaturen i ansigtet.
Det får du med hjem – din egen oversigt over øjenøvelser, din krop er afslappet, dit sind er roligt og muskulaturen om øjnene er vækket. Dit ansigt ser afbalanceret og friskt ud, og du oplever balance, ro og glæde.

Jeg glæder mig til at tage godt Imod dit ansigt.